SCHERPE PRIJZEN
JARENLANGE ERVARING
HOLLANDSE KWALITEIT
WIJ LUISTEREN NAAR JOUW BEHOEFTES

Kentekenplaat gestolen of verloren? Voorkom dit met anti-diefstal schroeven!

Worden de kentekenplaten van jouw klanten vaak gestolen? Of heb je zelf al eens kentekenplaat diefstal opgemerkt bij jouw voorraadauto’s? Lees hier hoe anti-diefstal schroeven de oplossing bieden en jouw klanten en bedrijf onnodige kosten bespaart!

Kentekenplaat gestolen?

Een gestolen kentekenplaat brengt veel nadelen voor jouw klanten met zich mee. Nadat er een kentekenplaat gestolen is mogen zij niet meer in hun auto rijden en kan er fraude worden gepleegd, zoals het tanken zonder te betalen.

Naast diefstal kan het ook zo zijn dat de kentekenplaat uit de kentekenplaathouder trilt na (parkeer)schade, waardoor deze onderweg verloren gaat. Extra bevestiging is hierdoor noodzakelijk.

Anti-diefstal schroeven set

Door het gebruik van de anti-diefstal schroevenset maak je het voor dieven onmogelijk om kentekenplaten te stelen en verklein je het risico voor jouw klanten. Dit werkt professioneel en gemakkelijk door de snelle montage. Doordat de schroeven gemonteerd worden met behulp van onze speciale gereedschapstool, kun jij jouw klanten de zekerheid tegen kentekenplaat diefstal bieden. Bedenk er een marketingactie omheen en bied aan om de kentekenplaten gratis vast te zetten om tegelijkertijd de rest van de auto te kunnen controleren.

Anti-diefstal schroeven

De voordelen die het jou brengt:

  • extra service en een hogere klanttevredenheid
  • inzetbaar als marketingactie
  • voorboren is niet nodig
  • schroeven zijn los na te leveren
  • een contactmoment met de klant

Waarom kentekenplaathouders.nl?

Je ontvangt deze set al binnen twee werkdagen en kunt dus meteen aan de slag. Heb je andere wensen met betrekking tot de kleur, het formaat of het type schroef? Geef dit aan in het opmerkingenveld tijdens het bestelproces, dan regelen wij de rest. Bestel ze nu hier.

Deel dit bericht :

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Geschreven door

Bekijk ons aanbod!

Klik hier