SCHERPE PRIJZEN
JARENLANGE ERVARING
HOLLANDSE KWALITEIT
WIJ LUISTEREN NAAR JOUW BEHOEFTES

Waarom Kentekenplaathouders.nl voor jou de beste kentekenplaathouders heeft!

Er zijn veel verschillende soorten en maten kentekenplaathouders. Maar kies je er eentje met of zonder tekstrand? Waarom zou je eigenlijk een kentekenplaathouder kiezen voor jouw bedrijf? Ben je nog niet helemaal overtuigd waarom dit een goeie investering is voor jouw bedrijf? Wij leggen je graag uit waarom wel!

Onze kentekenplaathouders

Kentekenplaathouders.nl verkoopt alle soorten kentekenplaathouders, ook voor verschillende landen. Daarnaast is er voor elk soort voertuig wel eentje te vinden. Op onze website vind je een kentekenplaathouder voor een auto, brommer, caravan, paardentrailer, scooter, motor, brommobiel en/of e-bike. De meeste van onze kentekenplaathouders zijn gemaakt van het duurzame ABS materiaal. Dit is gemaakt van oude stofzuiger- en strijkijzer behuizingen. Ook wordt een deel ervan in Nederland zelf geproduceerd. Tot slot verkopen wij kentekenplaathouders met verschillende bevestigingsmanieren: een kliksysteem, met schroeven of een schuifsysteem. Op onze site vind je eenvoudig hoe deze bevestigingen werken, kijk snel naar al onze productfoto’s en instructiefilmpjes.

PP Kentekenplaathouder met PS strip

De voordelen van een kentekenplaathouder

Een kentekenplaathouder heeft verschillende functies. De belangrijkste is natuurlijk dat een kentekenplaat stevig wordt bevestigd op een auto en hierdoor niet verloren kan raken. Dit voorkomt zodoende onnodige nadelige situaties voor de klant. Door middel van de handige bevestigingsmethoden zijn onze kentekenplaathouders makkelijk in gebruik en zitten de nummerplaten hierdoor muurvast.

Daarnaast dient een kentekenplaathouder ook als een reclamemiddel voor jouw bedrijf die jarenlang meegaat. Kies daarom voor een kentekenplaathouder met tekstrand en bedruk deze met jouw eigen logo en/of bedrijfsnaam om subtiel jouw naamsbekendheid te vergroten. Je kan zelf gemakkelijk een ontwerp maken op de website. Ook is het mogelijk om een herhaalbestelling te plaatsen met precies hetzelfde ontwerp als de vorige keer, wij bewaren namelijk alle proefdrukken (die overigens gratis gemaakt worden).  

Waarom Kentekenplaathouders.nl?

Ben je al overtuigd? Hier nogmaals alle voordelen voor jou op een rijtje:

  • Nederlands productieproces, waardoor na 10 werkdagen de plaathouders verzonden worden
  • Kentekenplaathouder zit muurvast door de verschillende soorten bevestigingsmanieren: klikken, schroeven of schuiven
  • Zelf eenvoudig online een eigen ontwerp maken
  • Subtiele manier van reclame maken voor jouw bedrijf
  • Voor elk voertuig een kentekenplaathouder
  • Gemaakt van duurzaam ABS materiaal of andere flexibele materialen
  • Kentekenplaathouders voor Nederland, België, Duitsland en de Verenigde Staten

Bekijk snel de verschillende kentekenplaathouders in onze webshop en vind jouw perfecte match!

Deel dit bericht :

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Geschreven door

Bekijk ons aanbod!

Klik hier