• Scherpe prijzen
  • Jarenlange ervaring
  • RUIM ASSORTIMENT
  • GRATIS VERZENDING VANAF € 75,- in NL

Klantenservice

Hier vind je informatie over het bestellen van kentekenplaathouders bij Kentekenplaathouders.nl. Voor vragen of advies over onze producten of leveringen kan je gerust contact opnemen met ons via 030-3079777 (maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 20:00 uur).

BEVESTIGING BESTELLING

Van jouw bestelling via de site ontvang je per mail een orderbevestiging. De officiële factuur wordt met de goederen meegezonden of ontvang je per post.

LEVERTIJD

Jouw bedrukte artikelen worden binnen 10 werkdagen geleverd, mits voorradig. Snellere leveringen zijn in overleg mogelijk. Jouw artikelen worden tussen 8.00 uur en 18.00 uur bezorgd door DHL (een tijdstip of dagdeel kunnen wij helaas niet aangeven). Voor spoedbestelling geldt een meerprijs. Ook voor levering op zaterdag wordt een toeslag berekend. Je kan jouw bestelling na telefonische afspraak ook zelf afhalen tussen 8.00 en 17.00 uur van maandag t/m vrijdag in Zeist.

BEDRUKKING

De prijzen op de site zijn standaard inclusief bedrukking in 1 kleur op 1 positie tenzij anders vermeld. Alles is mogelijk, dus neem contact met ons op als je er zelf via onze webshop niet uitkomt.

BEZORGKOSTEN

De bezorgkosten zijn GRATIS bij een bestelling vanaf € 75,-. Daaronder worden de netto vrachtkosten berekend.

PRIJZEN

Al onze prijzen zijn in EURO’s excl. BTW en gelden tot nader order. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht. Ondanks het feit dat wij de uiterste zorg besteden aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens op de website, kunnen hierin onjuistheden voorkomen. Kentekenplaathouders.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de informatie en prijzen op de website kentekenplaathouders.nl.

GELEVERD AANTAL

In verband met ons bedrukkingsproces behouden wij ons het recht voor om bij sommige producten 10% meer of minder dan het bestelde aantal te leveren en te factureren. Wij streven er naar het bestelde aantal te leveren.